Сезони

Тя, нейно величество жената!

Сезон 2022 / 17.01.2022

“Аз съм жена... чуй ме как викам... В цветове, твърде ярки, за да ме игнорирате”

Това е надслова на януарски брой на списанието “Lifestylepop”. Луксозното онлайн издание предлага описателно мнение за луксозни продукти, услуги, кухня, изискани ресторанти, висша мода, петзвездни хотели и др. В този брой имаме възможност да видим как силната жена се изразява и разбива стереотипа за по-слабия пол.

Стилистиката и позите на Елена Василева и Джулия Мицова от Модна агенция “ALIA” силно подчертават бунтарския дух на жените, но едновременно с това успяват да пресъздадат тази скрита женска нотка на предизвикателност, сила и увереност. Списанието избра тях, за да разкаже по свой начин за нейно величество - жената.

Освен красива и съблазнителна, една жена би могла да бъде успешна, както в личен, така и в професионален план. Това мнение много пъти е било потвърждавано и ще продължава да бъде такова. Истината е, че до всеки успял мъж стои една силна жена. Смело можем да заявим,че зад нейната сила и успехи се крие дълъг и тежък път, по който тя ежедневно дефилира, в усилието си да постигне така жадуваните резултати. Тя знае точно какво иска да постигне и е напълно наясно с цената, която ще заплати, за да успее.

"Без жена не може да се живее също така, както не може да се живее без храна и вода. Родени и откърмени от жените, ние в значителна степен живеем техния живот и нямаме никаква възможност да се отречем от тях."

- Мартин Лутър Кинг

Автор на статията към списание “Lifestylepop”: Ленуш Лебедева

Автор: Нели Зографова

Модели: Елена и Джулия @aliamodelsagency