За нас

 

За агенцията: 

Alia Models е международна агенция за модели и агенция майка с опит на пазара повече от 10 години. Тя представлява модели, таланти и артисти, които работят в модната индустрия, рекламата и филмовите продукции както в България, така и в чужбина. Екипът на Alia Models поддържа професионални контакти и си сътрудничи с утвърдени международни агенции в Европа, Азия, Близкия Изток и др. Ключово предимство на Alia Models е разнообразието на модели от различни държави и с различен произход. Независимо от широкото портфолио от таланти, водещ принцип на работа на агенцията е персоналното отношение към всеки един модел. Мисията на Alia Models е да привлича нови таланти в света на модата и да ги превръща в успешни и разпознаваеми лица в цял свят.

 

Нашите модели: 

Alia Models подпомага развитието на всяко едно от своите лица. Моделите на агенцията са от различни националности, а някои от тях са със смесен произход. Повечето от тях живеят в големите градове на България, но не липсват таланти от по-малките населени места. Моделите на Alia Models участват в различни работни ангажименти като рекламни кампании, фотосесии, видеа, модни ревюта, списания, изложби, промоции и др.

 

Нашите клиенти: 

Екипът на Alia Models инвестира време и усилия да поддържа взаимоотношенията си както с новите, така и с дългогодишните си клиенти. Сред тях са H&M,Pepsi, Vivacom, Yettel, Agiva, Just Cavalli, Areon, Videnov, Liz Martines Brital, Serdika Center, Carducci, Sofia Fashion Week, La Sposa, LIDL,  Coca Cola, Audi, KOUSHEE, Kikimora, Vera Bg, Nissan, Fashion Days, Mall of Cyprus, Galleria Mall Burgas, Paradise Mall Sofia, Lewis, Motor, Sony, Max Factor и др. Някои от списанията, в които са участвали модели на Alia Models включват Glamour, Eva, Amika, Joy, Grazia, Cosmopolitan, Harper Bazaar, Lifestyle Pop magazine и др.

 

Нашите партньори: 

Alia Models цени професионалното взаимоизгодно сътрудничество с фирми и индивидуални специалисти. Агенцията разполага със собствена печатница и фото студио. Alia Models си партнира с доказани професионалисти в областта на постпродукцията, предпечата, с рекламни и модни фотографи, специалисти по аудио и видеозаснемане и др. По този начин агенцията гарантира на своите клиенти затворен производствен процес от идеята до изработката на рекламни материали, реклами, опаковки, плакати, брошури, календари, презентации и др., както и професионално организиране на различни видове събития.