BE FASHION BE ALIA

За нас

За агенцията: Alia Models е международна модна агенция майка с повече от 10 години опит в сферата, представляваща модели, таланти и артисти, работещи в модната индустрия, рекламата и филмовите продукции както в България, така и в чужбина. Нашите букъри си сътрудничат с утвърдени международни агенции в Европа, Азия и др. Нашата мисия е да привличаме нови таланти в света на модата и да ги превръщаме в успешни и разпознаваеми лица в цял свят.

Нашите модели: Alia Models подпомага развитието на всеки един от талантите си. Моделите на агенцията са от различни националности, като някои от тях са със смесени корени. Повечето от тях се намират в ключовите градове на България – София, Пловдив, Варна, Бургас и др. Нашите модели участват в различни работни ангажименти като рекламни кампании, фотосесии, видеа, модни ревюта, списания, изложби, промоции и др.

Партньорство с агенцията: Alia Models разполага със собствена печатница и фото студио. Партнираме си с доказани професионалисти в областта на постпродукцията, предпечата, рекламни и модни фотографи, специалисти по аудио и видеозаснемане и др. По този начин ние Ви гарантираме затворен производствен процес от идеята до изработката на Вашите рекламни материали, реклами, опаковки, плакати, брошури, календари, презентации и др., както и професионалното организиране на различни видове събития.

Нашите клиенти: Във времето са били и продължават да бъдат: Sofia Fashion Week, La Sposa, LIDL, NEMA Resort Wear, Gillete, Silvy Rowson, MAZÍLLO, Coca Cola, Audi, KOUSHEE, Kikimora, Nissan, Fashion Days, Mall of Cyprus, Galleria Mall Burgas, Paradise Mall Sofia, Daphne, Lewis, Motor, Sony, Max Factor и др. Някои от списанията, в които са участвали наши модели: Glamour, Eva, Amika, Joy, Grazia, Cosmopolitan, Harper Bazaar, Lifestyle Pop magazine и др.