Сезони

Запознайте се с Alia

Сезон 2023 / Епизод 1

Alia Models е международна агенция за модели с опит на пазара повече от 10 години. 

Ключово предимство на Alia Models е разнообразието на модели от различни държави и с различен произход. Независимо от широкото портфолио от модели, водещ принцип на работа на агенцията е персонализираното отношение към всеки един модел и клиент. Стратегическата посока на развитие на агенцията е откриване на нови лица, подходящи за българския и международния пазар.

Какво означава името Alia?

лого - Алиа МоделсAlia е женско име от арабски произход, което означава благородна, възвишенa, извисенa. Това необичайно и красиво име се свързва с топлия розов цвят и по-конкретно с маджента, който символизира креативност. 

Логото на фирмата, в комбинация с цвят маджента, отразява нейната същност и визия за непрекъснато творческо развитие.

Ние сме ALIA, защото:

Alive - сме жизнени, дейни и активни

Love - всичко, което правим, го правим с любов и привързаност един към друг

Inspirational - сме изпълнени с творческо вдъхновение, с което вдъхновяваме нашите модели и клиенти

Awesome - създаваме невероятна атмосфера и страхотни позитивни емоции по време на работа.

Интересен щрих към името Alia е следната история. В миналото виден аристократ от арабския свят по време на свое пътуване вижда катастрофа и спира да провери за оцелели. На мястото на катастрофата намира малко момиченце, което остава само и той решава да я приюти. Дава й името Алиа. С годините младата Алиа се превръща в млада и обещаваща дама с огромен потенциал за развитие.

Ние избрахме името Alia за нашата агенция, защото вярваме, че всеки човек има потенциал и качества, които заедно да развием в бъдещата му кариера. Надяваме се, че Alia са крилете, с които да полетим.